woensdag 27 juni 2012

kaders vormen de begrenzing van ons denken

Kaders vormen de begrenzing van ons denken.

De kans dat er ergens in het heelal andere planeten zijn waar 'levende wezens' voorkomen, is statistisch gezien 99,99%, maar de kans dat er op die planeten 'economie' bestaat is nagenoeg nihil.
Laten we verder denken dan onze neuzen lang zijn, want iedere dag worden de problemen op aarde groter.
En er is sprake van een versnelling. En dat is logisch; want iedere dag is er minder te plunderen, én iedere dag neemt de globale bevolking toe.
Trek die lijnen door. Die eindigen in een zwarte anarchie.


Het is inderdaad zoals politici zeggen; wij moeten 'het huishoudboekje' op peil houden. Het is alleen erg jammer dat de fundamenten van het huis niet deugen. 
  
   



  

 

maandag 25 juni 2012

Onbekend maakt onbemind

Hoewel drie uitgevers het manuscript wilden, zou ik als 'onbekende debutant' nauwelijks iets verdienen! Ik kon m'n oren niet geloven! Ruim drie jaar heb ik aan het manuscript gewerkt! Ik zag geen andere optie dan m'n roman zelf te verkopen; rechtstreeks! Via mijn website! Internet maakt het toch mogelijk?!

Inmiddels zijn we 3,5 jaar verder. In de afgelopen jaren heb ik heel veel geleerd. Want omdat mijn roman niet verkrijgbaar is in de (online) boekhandel, wordt het boek in de meeste literaire media niet onder de aandacht gebracht! Tv, radio, tijdschriften, kranten en zelfs literaire cafés; nog nooit heb ik één reactie ontvangen op de honderden e-mails! Maar het zijn niet uitsluitend 'literaire media' die het boek doodzwijgen; vrijwel alle websites die boeken aanbieden blijken "partners van Bol.com" of andere boekverkopers, waardoor het boek daar ook niet onder de aandacht wordt gebracht. Ook websites die pretenderen 'onafhankelijk' te zijn, en die zich richten op "onthullend en bewustmakend nieuws".

Persoonlijk vind ik het diep triest, maar wel logisch. Want stel je voor dat 'De Nacht dat de Sterren Dansten' een (groot) succes wordt! Dan is het literaire hek van de dam.

Onbekend maakt onbemind.     

zaterdag 9 juni 2012

De Economische Crisis vanuit een ander perspectief.

De wereldeconomie trilt en kreunt; banken, landen, en zelfs de euro staan op omvallen.


Opmerkelijk vind ik dat Shell daarentegen over vorig jaar maar liefst 54 procent meer winst heeft geboekt dan in 2010! 54% Meer Winst!  De winst liep op tot maar liefst 28.6 miljard dollar. 


Is dat wel eerlijk?! 
Want Shell profiteert van het feit dat de olieproductie stagneert, en de marktprijs zodoende enorm is gestegen! 28,6 MILJARD dollar winst... Onvoorstelbaar!   

Is dit het Begin v.e. Nieuw, Mooier én Eerlijker Tijdperk in de Boekenbranche?!

Beste lezer,


Sinds deze week kan iedereen Affiliate worden en meedelen in de winst van 'De Nacht dat de Sterren Dansten'! 
Hoe mooi is dat?!
Het Begin v.e. Nieuw, Mooier én Eerlijker Tijdperk in de Boekenbranche!



Via Payro kan je affiliate worden. PayPro is een affiliate netwerk, met al ca. 15,000 aangesloten affiliates. Betalingen aan affiliates wordt door PayPro verzorgd. Alles is meetbaar. En eenvoudig te implementeren! 
Voordat je het boek kan promoten, moet je eerst jezelf aanmelden bij PayPro. Gebruik daarvoor aub deze link: 
Na aanmelding heb je de keuze uit meerdere bestel/betaalknoppen die je eenvoudig op je blog, facebook etc kan plaatsen. En als er via jouw 'knop' een bestelling wordt geplaatst, ontvang jij automatisch een leuk bedrag op je bankrekening! 

Eergisteren verscheen op EarthWatcher.nl een prachtige boekbespreking over 'De Nacht dat de Steren Dansten'. 


EarthWatcher:
‘De Nacht dat de Sterren Dansten raden wij aan voor iedereen die gelooft in een betere wereld. En voor iedereen die deze mooiere wereld wil leren kennen. Bewustwording is inmiddels een bekent begrip geworden en dit boek kunnen we dan ook met recht een bewustwordingsroman noemen. Een boek dat je met een goed gevoel leest en waarbij je, je afvraagt of het ook daadwerkelijk is gebeurd? Holleman weet het verlangen bij je te kweken om terug te gaan naar de tijd van de Katharen. Het liefst zouden wij in de auto gesprongen zijn om te zoeken naar deze mooie liefdevolle werkelijkheid in Zuid-Frankrijk. Een herkenning voor iedereen!”
Bezoek aub de website voor het volledige verslag.



Benieuwd? Bestel 'De Nacht dat de Sterren Dansten' hier snel en eenvoudig!

vrijdag 1 juni 2012

Bezuinigingen: Vooruitzien is regeren

De toestand in de wereld verslechtert met de dag.
Wat de bezuinigingen betreft heb ik een visie, die ik nog niet in de media heb gehoord. Vandaar dat ik 'm hier deel. Who knows...

Bezuinig uitsluitend door de prijzen van aardolieproducten te verhogen. Het hoeft niet evenredig, zolang het maar aardolie gerelateerd is!
Wij gebruiken het 'zwarte goud' inefficient, en aangezien de globale productie sinds 2005 stagneert...
Als bijv. de prijs van plastics door de bezuinigingen aanzienlijk omhoog gaat, zal de industrie aan de slag gaan om de efficiency te verhogen. En dát is wat we willen, want dan daalt de vraag.
Als de politici andere pijnlijke bezinigingsmaatregelen nemen, zal de marktprijs van aardolie binnen enkele jaren 'vanzelf' op hetzelfde niveau eindigen!